Vores historie

  En dejlig vinterdag, hvor der gøres klar til hundetræning
I 1984 købte vi vores første labrador, der var opdrættet af Anne Marie Madsen. En gul han, der hed Boy.

Gunnar var på det tidspunkt meget optaget af håndbold både som træner og som dommer. Så det var mig, der startede med at træne hos Viggo Berger i Vejen.

Den første udstilling arrangeret af DKK, som jeg deltog på, stillede jeg op i hvalpeklassen sammen med Boy. Birgit Roed var dommer, og placerede Boy som bedste hvalp. så derefter skulle vi i den store ring. Her blev vi placeret som nr. 2.

På samme udstilling traf jeg Elsa for første gang. Elsa havde flatcoated retrievere. Vi blev enige om at træne sammen til markprøve, så det blev så samtidig starten på deltagelse ipå markprøver. Elsa og jeg var nogle af de først piger på orøver, og det var ikke altid lige sjovt. Mændene skulle alle stå og kigge, om de piger nu også kunne styre en hund. Vi klarede os rigtig godt med flere 1.pr. på både B – og A-prøver.

Nu kom så også starten på praktisk jagt som apportør. Gunnar var nu blevet så interesseret, at han stoppede med håndbolden.
Hund nummer to blev en sort tæve Alfa. Hun kom fra samme opdrætter som Boy. Herefter fik vi Cajus. Han var en stor sort han, som blev Gunnars partner.

I mange år har det nu været vores hobby at deltage som apportører på jagter på forskellig godser især på Fyn.
Vi rejser med vores hunde til udstillinger både i udlandet og herhjemme.

I 1985 fik vi kennelnavn: Ålflasker.

Mange har gennem årene spurgt, hvor navnet kommer fra.

I 1984 købte vi Ålflaskergården i Bække. Gården fik navnet i 1889. Dengang som i dag var omgivelserne et naturområde og specielt på det tidspunkt var der en stor sø, hvor man fangede ål i flasker, som det eneste sted i Danmark.

Ålflaskergård har været til stor glæde for os og vores hunde, hundevenner og bekendte i mange år.

Gunnar og Elna Holm Jensen

Elna i skarpt trav sammen med Kessler
Send en hilsen